Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi – Daniela ŠVRČKOVÁ
Daniela ŠVRČKOVÁ
Bakalářská práce
Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
Sensory evaluation of pork butcher´s products made by using of different technologies
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a. s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti …víceAbstract:
The aim of this work was to characterize production kinds of meats and raw materials to production and forming of good structure meat products.It´s written technology of pro-duction meat products - the getting of raw materials, the crushing, the mixing, the stuffing, the ripening and the packing. It´s characterized production of meat products in companies KMOTR - Masna Kroměříž a. s. a Josef Lukáš …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22743
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠVRČKOVÁ, Daniela. Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
Martina Pavlíková -
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Kristýna Klimšová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
Kamila Řehůřková -
Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Jan BEDRNÍČEK -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
Ivana Novotná