Bc. Karel Řezníček

Bachelor's thesis

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu

Franchising and its application via launching of new gastronomic concept
Abstract:
ABSTRAKT Karel Řezníček, Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu [bakalářská práce], Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Praha 2016, celkový počet stran 61. Cílem bakalářské práce je představení franchisingového konceptu a jeho využití v podnikání. Jsou posouzeny klady a zápory využití franchisingu při otevření nového restauračního zařízení. Dále je provedeno zkoumání …more
Abstract:
ABSTRACT Karel Reznicek, Application of franchising in introducing of the new gastronomic concept [thesis], Institute of Hospitality Management in Prague 8, spol. s.r.o., Prague 2016, the total number of pages 61. The aim of this thesis is to introduce the franchise concept and its application in business. There are evaluated the pros and cons of franchising use when opening a new restaurant unit. …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 9. 2016
  • Supervisor: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Destination Management in the Turism Industry