Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu – Bc. Karel Řezníček
Bc. Karel Řezníček
Bachelor's thesis
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
Franchising and its application via launching of new gastronomic concept
Abstract:
ABSTRAKT Karel Řezníček, Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu [bakalářská práce], Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Praha 2016, celkový počet stran 61. Cílem bakalářské práce je představení franchisingového konceptu a jeho využití v podnikání. Jsou posouzeny klady a zápory využití franchisingu při otevření nového restauračního zařízení. Dále je provedeno zkoumání …moreAbstract:
ABSTRACT Karel Reznicek, Application of franchising in introducing of the new gastronomic concept [thesis], Institute of Hospitality Management in Prague 8, spol. s.r.o., Prague 2016, the total number of pages 61. The aim of this thesis is to introduce the franchise concept and its application in business. There are evaluated the pros and cons of franchising use when opening a new restaurant unit. …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 9. 2016
- Supervisor: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Destination Management in the Turism Industry
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
Andrej Schurov -
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Lenka Lusková -
Specifikace rozdílů v interakci vedoucích pracovníků a zaměstnanců hotelového provozu s přihlédnutím k gender
Petra Kašparová -
Strategické řízení a rozhodování v restauračním provozu
Jakub Horáček -
Problematika odposlechu a záznamu telekomunikačního provozu v podmínkách Policie ČR
Ivo Koloušek -
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová