Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků – Bc. Kristina HRADILOVÁ
Bc. Kristina HRADILOVÁ
Diplomová práce
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
The effect of nutritionally desirable ingredients on selected sensory properties of dairy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRADILOVÁ, Kristina. \textit{Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/n64ut3/.
Jak správně citovat práci
HRADILOVÁ, Kristina. Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva