Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
 (Barbora Slanařová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Vliv obalů a etiket na nákupní chování spotřebitelů na trhu s jogurty
 (Markéta Doležalová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xpn56f// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
 (Pavla Hlaváčková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Kvalita mléčných výrobků - jogurty
 (Hana Bermannová)

2007, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/1835 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
 (Martin Štěpánek)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
 (Dagmar Al Tukmachi)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Ftaláty v jogurtech po dobu skladování
 (Markéta Stará)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ev5xpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba jogurtů tradiční technologií
 (Klára Pálová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Barbora Kužmová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
 (Lucie Synková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)