Tereza Burianová
Bachelor's thesis
Kvalita masných výrobků.
Meat products quality
Abstract:
Bakalářská práce s názvem "Kvalita masných výrobků" se věnuje základnímu pohledu na kvalitu surovin používaných při masné výrobě, a také se věnuje samotné kvalitě masných výrobků, které jsou distribuovány na českém a evropském trhu. Práce se zabývá historií masných výrobků a masné výroby, dále se zaměřuje na spotřebu masa v České republice i v zahraničí, na složení masa a jeho výživovou hodnotu. Následně …moreAbstract:
This bachelor's thesis, named "Meat products quality", deals with the general view of quality of materials used in meat processing and also quality of the meat products distributed on the Czech and European market. First of all, history of meat products and meat processing is presented. Consumption of meat in the Czech Republic and abroad is discussed, as well as composition and nutritional value of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Reader: Jaroslav Palásek, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
Anna Cihlářová -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights