Veronika PECHYOVÁ

Bakalářská práce

Ergoterapeutické metody k ovlivnění spasticity v oblasti horní končetiny a zvláště ruky u dětí s DMO

Occupational therapy methods for spasticity influencing of upper extremity and mainly the hand in children with cerebral palsy.
Anotace:
Tato práce se týká ergoterapeutických metod k ovlivňování spasticity, především u dětí s dětskou mozkovou obrnou v oblasti horní končetiny. Hlavním cílem mé práce bude seznámení se spasticitou na horní končetině u dětí s dětskou mozkovou obrnou a využití ergoterapie s použitím lépe účinných metod na ovlivňování spasticity.
Abstract:
This work relates to occupational therapy techniques to influence spasticity, particulary in children with cerebral palsy in the upper extremity, especially hand. The main goal of my work is getting to know the upper extremity spasticity in children with cerebral palsy to ude of occupational therapy effective methods to influence spasticity.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. MUDr. Jiří Votava, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PECHYOVÁ, Veronika. Ergoterapeutické metody k ovlivnění spasticity v oblasti horní končetiny a zvláště ruky u dětí s DMO. Ústí nad Labem, 2014. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta zdravotnických studií

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta zdravotnických studií

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Ergoterapie