Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie – Kristýna Hladíková
Kristýna Hladíková
Bakalářská práce
Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie
Comparative analysis of the impact of the pandemic on selected gastronomy companies
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním dvou podniků z různých hledisek a porovnání jejich tržeb v období před, během a po pandemii onemocnění Covidem-19. V teoretické části je popsána historie stravovacích služeb, stravovací úsek jako takový, podmínky založení stravovacího zařízení a trendy v novodobé gastronomii. V praktické části je z různých hledisek srovnávána kavárna a restaurace, tato srovnání …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with the comparison of two businesses from different perspectives and the comparison of their sales in the period before, during and after the Covid-19 disease pandemic. The theoretical part describes the history of food service, the food service sector as such, the conditions for establishing a food service establishment and trends in modern gastronomy. In the practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lenka Červová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hladíková, Kristýna. Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie. Liberec, 2022. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakultaTechnická univerzita v Liberci
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Historie a současnost hotelnictví v oblasti Českobudějovicko
Hana ŠIMKOVÁ -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Stravovací služby poskytované v letecké dopravě
Adriana Chalupová -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Cestovní ruch v době pandemie COVID-19: změny, trendy, výzvy
Lucia Čanigová -
Dopad pandemie COVID-19 na cestovní ruch v Karlových Varech a možnost jeho revitalizace
Karel Urbanec -
Faktory ovplyvňujúce tržby v odvetví právnych a účtovníckych činností v ČR
Dominika Repiská
Název
Vložil
Vloženo
Práva