Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů – Bc. Jarmila Šuláková
Bc. Jarmila Šuláková
Diplomová práce
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
Microbiological Analysis of Dehydrated and Sterilised Food
Anotace:
Cílem této práce bylo stanovení množství indikátorových mikroorganismů ve vybraných vzorcích sušeného a lyofilizovaného ovoce a ve vzorcích potravin upravených sterilací nebo lyofilizací a lyofilizací se sterilací a stanovení kvality těchto vzorků potravin z mikrobiologického hlediska. U všech vzorků byla následně provedena termostatová zkouška a mikrobiologická analýza. Všechny vzorky byly dále skladovány …víceAbstract:
The aim of this work was to determine the amount of indicator microorganisms in select-ed samples of dried and lyophilized fruit and in food samples treated by sterilization or lyophilisation and lyophilisation with sterilization and to determine the quality of these food samples from a microbiological point of view. All samples were then subjected to a thermostatic test and microbiological analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Šuláková, Jarmila. Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -