Michaela Pelánová

Bakalářská práce

Návrh podnikatelského plánu založení podniku – cukrárna

Draft of a business plan for a company establishment - patisserie
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu založení nové cukrárny. Teoretická část se bude zabývat popisem základních pojmů jako je podnikání, podnikatel, podnik, analýza okolí a majetková struktura podniku. V bakalářské práci budou použity dohromady tři analýzy. Jedná se o PEST analýzu, SWOT analýzu a Porterovu analýzu pěti konkurenčních sil, které jsou zpracovány v praktické části …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of a new confectionery. The theoretical part will deal with the description of basic concepts such as business, entrepreneur, company, analysis of the environment and the property structure of the company. Three analyzes will be used in the bachelor thesis. It is a PEST analysis, SWOT analysis and Porter's analysis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jana Kotěšovcová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu