Kvalifikace a další vzdělávání učitelů odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastromii, hotelnictví a turismus v Olomouckém kraji – Mgr. Eva Kostecká
Mgr. Eva Kostecká
Bachelor's thesis
Kvalifikace a další vzdělávání učitelů odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastromii, hotelnictví a turismus v Olomouckém kraji
Qualification and further training of teachers from secondary professional schools focused on Gastronomy, Hotel management and Tourism in Olomouc region
Anotácia:
MGR. KOSTECKÁ Eva. Kvalifikace a další vzdělávání učitelů odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastronomii, hotelnictví a turismus v Olomouckém kraji. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. 64 stran. Cílem práce je provedení analýzy kvalifikace učitelů odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastronomii, hotelnictví a turismus v …viacAbstract:
MGR. KOSTECKÁ Eva. Qualification and further training of teachers from secondary professional schools focused on Gastronomy, Hotel management and Tourism in Olomouc region. [Batchelor´s Theses] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2014. 64 pages. The aim of this theses is to analyse qualification of secondary professional schools specialized in gastronomy, hotel management and tourism …viacKľúčové slová
další vzdělávání kvalifikace učitelů odborné předměty gastronomie hotelnictví a turismu Olomoucký kraj střední odborné školy zaměřené na gastronomii further education teacher qualification special subjects of Gastronomy Hotel Management and Tourism Olomouc region secondary professional schools of Gastronomy Hotel Management and Tourism.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12499/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2014
- Vedúci: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martina Beránek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOSTECKÁ, Eva. \textit{Kvalifikace a další vzdělávání učitelů odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastromii, hotelnictví a turismus v Olomouckém kraji}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/nek32t/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Inovace školního vzdělávacího programu střední odborné školy v oblasti kon-cepčního a organizačního zabezpečení odborné přípravy
Marek Kamerer -
Historie Vyšší odborné školy, Střední průmyslové školy a Střední odborné školy řemesel a služeb Strakonice
Sally KAHOVCOVÁ -
Financování příspěvkových organizací - Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Krnov, příspěvková organizace a Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu, Krnov, příspěvková organizace
Martina Špirytová -
Vliv distanční výuky na učitele odborného výcviku a na žáky střední odborné školy
Lenka Špičková -
Klima školní třídy vybrané střední odborné školy
Eva Mertová -
Klima školní třídy prvních ročníků střední odborné školy po distančním vyučování – covid–19.
Helena Zelníčková -
Zkoušení žáků střední odborné školy jako stresový faktor
Tereza Semerádová -
Práva a povinnosti ředitele Střední odborné školy v Bruntále
Markéta Foldynová