Anežka Pivoňková

Bachelor's thesis

Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů

Ethical problems of incoming tourism in the field of gastronomy, taking into account cultural differences of the clients
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na etické problémy v příjezdovém cestovním ruchu související s kulturní odlišností židovské kultury v gastronomii. Hlavním cílem je analyzovat rozdíly ve znalostech judaismu u pracovníků v hotelnictví, gastronomii, cestovním ruchu a u studentů vysokých škol v oboru cestovní ruch.
Abstract:
My bachelor thesis is focused on ethical problems in incoming tourism regarding the culture differences of the Jewish culture in gastronomy. The main goal is to analyze the differences in Jewish culture knowledge of workers in hospitality and tourism and students of tourism colleges.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 1. 2017
  • Supervisor: Mgr. Monika Klímová
  • Reader: Ing. Pavel Attl, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze