Budoucí vývoj školního stravování v Karlovarském kraji – Bc. Martina Weberová
Bc. Martina Weberová
Bakalářská práce
Budoucí vývoj školního stravování v Karlovarském kraji
Future development of a school diet in the Karlovy Vary region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá otázkou školního stravování a jeho budoucím vývojem na základních školách v Karlovarském kraji. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy a historie školního stravování v České republice. V analytické části je provedeno dotazníkové šetření, které obsahuje odpovědi žáků základních škol a vedoucích školních jídelen na problematiku školního stravování.Abstract:
Bachelor’s Dissertation is deal with a question of a school diet and it’s future development in the Karlovy Vary region. In the theoretical part are explained terms and history of the school diet in the Czech Republic. In the analytical part was conducted a survey, which contains responses by primary school pupils and school canteen managers on the issue of the school diet.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13076/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WEBEROVÁ, Martina. \textit{Budoucí vývoj školního stravování v Karlovarském kraji}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/nmly5i/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
David TOMÁŠEK -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Vliv školního stravování na výživový stav dětí
Jan Nohel -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL