Návrh gastronomického konceptu v Praze – Bc. Iva Burgetová
Bc. Iva Burgetová
Bakalářská práce
Návrh gastronomického konceptu v Praze
Proposal of gastronomic concept in Prague
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a zhodnocení přínosu konceptu kavárny/baru dle Feng Shui v Praze. Teoretická část informuje čtenáře o podstatě a hlavních principech východní filozofie Feng Shui a vysvětluje odbornou terminologii, která se vztahuje k tématu gastronomie. Je v ní také uvedena stručná historie gastronomie a baru. Analytická část čerpá informace z provedeného průzkumu mínění trhu …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with an analysis and assessment of benefits derived from the concept of a café/bar in Prague proposed according to philosophy of Feng Shui. The theoretical part aims at informing the readers about the nature and main principles of the oriental philosophy of Feng Shui and explains technical terms related to gastronomy. A brief history of gastronomy and the place is also included …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BURGETOVÁ, Iva. \textit{Návrh gastronomického konceptu v Praze}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/nonzd2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
SWOT analýza podniku
Petra Kopečná -
SWOT analýza vybrané organizace
Lucie Franková -
SWOT analýza podnikatelského subjektu
Lukáš Ságl -
SWOT analýza vybrané organizace
Natálie Danková -
Prevence syndromu vyhoření učitelů MŠ pomocí SWOT analýzy a supervize
Lucie Knotková -
Vyhodnocení bezpečnosti vybraného měkkého cíle v České republice pomocí SWOT analýzy
Libor Hromádko -
Analýza konkurencie hotelových zariadení podľa úrovne poskytovaných služieb - prípadová štúdia
Lenka Madliaková -
Analýza marketingového mixu spoločnosti ST. NICOLAUS - trade, a.s.
Kristína Poláková