Bc. Iva Burgetová

Bakalářská práce

Návrh gastronomického konceptu v Praze

Proposal of gastronomic concept in Prague
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a zhodnocení přínosu konceptu kavárny/baru dle Feng Shui v Praze. Teoretická část informuje čtenáře o podstatě a hlavních principech východní filozofie Feng Shui a vysvětluje odbornou terminologii, která se vztahuje k tématu gastronomie. Je v ní také uvedena stručná historie gastronomie a baru. Analytická část čerpá informace z provedeného průzkumu mínění trhu …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with an analysis and assessment of benefits derived from the concept of a café/bar in Prague proposed according to philosophy of Feng Shui. The theoretical part aims at informing the readers about the nature and main principles of the oriental philosophy of Feng Shui and explains technical terms related to gastronomy. A brief history of gastronomy and the place is also included …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
  • Vedoucí: Ing. Dana Johnová
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví