Identifikácia potenciálnych oblastí vzniku strát a odpadu vo vybranom potravinárskom obore – Patrik Varholik
Patrik Varholik
Bakalářská práce
Identifikácia potenciálnych oblastí vzniku strát a odpadu vo vybranom potravinárskom obore
Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru
Anotace:
Cílem bakalářské práce je identifikovat potenciální oblasti vzniku potravinového odpadu a ztrát ve skupině výroby mlýnských a škrobárenských výrobků – CZ-NACE 10.6. V první části jsou identifikované zavedené pojmy spojené s potravinářským průmyslem (plýtvání potravinami, potraviny, potravinová ztráta a odpad a potravinový řetězec). Dále je v této části práce věnovaná pozornost podnikovým procesům a …víceAbstract:
The aim of this bachelor's thesis is to identify any potential areas of food losses and waste generation in the group Manufacture of grain mill products, starches and starch product – CZ-NACE 10.6. The first part of this thesis aims to establish key words connected to the food industry (food wastage, food waste, food loss and supply chain). Furthermore, this section describes business processes management …víceAbstract:
Cieľom bakalárskej práce je identifikovať potenciálne oblasti vzniku potravinového odpadu a strát v skupine výroby mlynských a škrobárenských výrobkov – CZ-NACE 10.6. V prvej časti práce sú zavedené pojmy spojené s potravinárskym priemyslom (plytvanie potravinami, potravina, potravinová strata a odpad, a potravinový reťazec). Ďalej je v tejto časti práce venovaná pozornosť podnikovým procesom a procesnému …víceKlíčová slova
potravinová ztráta a odpad plýtvání potravinami výroba mlýnských a škrobárenských výrobků podnikové procesy
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Marcela Tuzová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VARHOLIK, Patrik. \textit{Identifikácia potenciálnych oblastí vzniku strát a odpadu vo vybranom potravinárskom obore}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/norvks/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický
Práce na příbuzné téma
-
Jakostní hodnocení pšenice a mlýnských výrobků se zaměřením na pečivárenské užití
Iva Benešová -
Vliv vlastností směsi pro zámel na kvalitu mlýnských výrobků
Radka Raudenská -
Aplikace metodiky Business Process Management ve vybraném podniku
Naorass Sail -
Effects of Business Process Management
Marina Bolocan -
The Adoption of Business Process Management in Small and Medium Enterprises
Jiří Kolář -
Business Process Management Taxonomy in Practice
Ivo Bek -
Optimization of Business Process Management
Joana Yeukai Maseya -
Aplikace metodiky Business Process Management ve vybraném podniku
Darek Haumer