Patrik Varholik

Bakalářská práce

Identifikácia potenciálnych oblastí vzniku strát a odpadu vo vybranom potravinárskom obore

Identifikace potenciálních oblastí vzniku ztrát a odpadu ve vybraném potravinářském oboru
Anotace:
Cílem bakalářské práce je identifikovat potenciální oblasti vzniku potravinového odpadu a ztrát ve skupině výroby mlýnských a škrobárenských výrobků – CZ-NACE 10.6. V první části jsou identifikované zavedené pojmy spojené s potravinářským průmyslem (plýtvání potravinami, potraviny, potravinová ztráta a odpad a potravinový řetězec). Dále je v této části práce věnovaná pozornost podnikovým procesům a …více
Abstract:
The aim of this bachelor's thesis is to identify any potential areas of food losses and waste generation in the group Manufacture of grain mill products, starches and starch product – CZ-NACE 10.6. The first part of this thesis aims to establish key words connected to the food industry (food wastage, food waste, food loss and supply chain). Furthermore, this section describes business processes management …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je identifikovať potenciálne oblasti vzniku potravinového odpadu a strát v skupine výroby mlynských a škrobárenských výrobkov – CZ-NACE 10.6. V prvej časti práce sú zavedené pojmy spojené s potravinárskym priemyslom (plytvanie potravinami, potravina, potravinová strata a odpad, a potravinový reťazec). Ďalej je v tejto časti práce venovaná pozornosť podnikovým procesom a procesnému …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Marcela Tuzová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta