Bc. Jan Filip

Diplomová práce

Potenciál výroby přírodních vín v rozvoji Velkopavlovické oblasti

The potential of natural wine production in the development of the region of Velké Pavlovice
Anotace:
Práce je založena na kombinaci metod analýzy textů dotazníkového šetření a kvalitativní analýzy. Základním zdrojem dat jsou strategické dokumenty obce, historické dokumenty o vzniku vína, teoretické poznatky o vlastnostech přírodního vína a vlastní šetření. Práce vysvětluje, jak lze definovat přírodní víno, charakteristiku přírodního vína, jaké jsou zvláštnosti jeho pěstování, zpracování, výrobní postupy …více
Abstract:
The work is based on a combination of methods of analysis of questionnaire survey texts and qualitative analysis. The basic source of data are strategic documents of the municipality, historical documents on the origin of wine, theoretical knowledge about the properties of natural wine and own research. The work explains how to define natural wine, the characteristics of natural wine, what are the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2021
  • Vedoucí: doc. Ing. arch. Iva Poslušná, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Marek Jetmar, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.