Monika Starostková

Bakalářská práce

Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou

Nutrition in the Prevention and Treatment of Gout Disease
Anotace:
Tématem práce je Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou.Je zaměřena na problematiku nemoci a s ní souvicejícími opatřeními u lidí, kteří onemocněli.Dále zde definuje onemocnění, jeho výskyt, příznaky, metabolický syndrom, historii a léčbu nemoci.Dále se zaměřuje na nutriční potřeby nemocných a možností ovlivnění výživou, a také potraviny, které se mohou při této nemoci konzumovat a osvědčují se …více
Abstract:
The main theme of my Bachelor work is nutrition - in the prevention and treatment of gout. Disease is measured on the bottom - arthritis urica or hyperuricemia and related measures for people with this disease. The theoretical part of the disease, its metabolic syndrome, symptoms, and treatment of disease. It focuses on the nutritional needs of patients and the nutrition, and food that can be consumed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Velichová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Starostková, Monika. Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe