Marek Jaroš

Master's thesis

Senzorická analýza piva

Sensory Analysis of Beer
Abstract:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou piva. Cílem práce je na základě senzorické analýzy atributů piva zjistit vnímání spotřebitelů na různé značky českých piv a jaké faktory spotřebitele ovlivňují při koupi piva. Dílčím cílem je navrhnout doporučení pro výrobce a distributory těchto značek piv. K senzorickému testování byly zvoleny čtyři vzorky piva různých výrobců – konkrétně pivo Pilsner …more
Abstract:
The diploma thesis deals with the sensory analysis of beer. The aim of the thesis is based on the sensory attributes of beer to determinate the perception of consumers on the different types of Czech beer and which factors affect consumers during beer purchasing process. Other aim is to propose recommendations for producers and distributors of beer focused on Czech market. Four samples of beer were …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 5. 2021
  • Supervisor: Markéta Zajarošová
  • Reader: Aleš Kubíček

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB – Technická univerzita Ostrava