Veronika Lorenzová

Bakalářská práce

Mexická gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky

Mexican gastronomy in Prague - analysis of offer and demand
Anotace:
Cílem práce bylo v prvé řadě zanalyzovat současnou nabídku a poptávku po mexické gastronomii a vyhodnotit potenciál mexické gastronomie v Praze. V rámci analýzy nabídky mexických restaurací bylo sledováno 10 restauračních zařízení v Praze. Pro analýzu poptávky bylo využito vlastního dotazníkového šetření.
Abstract:
This final thesis focuses on recent potential of Mexican gastronomy in Prague and analyses its offer and demand.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 3. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 6. 2009
  • Vedoucí: Jana Valentová
  • Oponent: Michael Klima

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/15333

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj