Země původu potravin jako značka kvality – David VOLKE
David VOLKE
Bakalářská práce
Země původu potravin jako značka kvality
Food country of origin as label of quality
Anotace:
Práce se zabývá jednak důležitostí informace původu potravin při nákupním rozhodování zákazníků dvou obchodních řetězců Kaufland a Lidl v Ústeckém kraji u čtyř vybraných druhů potravin a jednak, zda lze některou ze zvolených zemí původu (Česká republika, Polsko, Německo) považovat za symbol kvality. Ke sběru dat bylo použito dotazníkového šetření. Otázky byly rozděleny do tří okruhů. První okruh byl …víceAbstract:
Aim of this paper is to analyse the impact of Country of Origin factor on shopping behaviour of costumers of two retail shops Kaufland and Lidl in the Ústí region about four types of food and also analyse if any of chosen Countries of Origin (Czech Republic, Poland, and Germany) can be considered as symbol of quality. For data collection survey was conducted. Questions were divided to three parts. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Marta Žambochová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VOLKE, David. Země původu potravin jako značka kvality. Ústí nad Labem, 2020. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta sociálně ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí
Vendula ŠEDIVKOVÁ -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Nikola Novosádová -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Lucie Musilová -
Dvojí kvalita potravin
Milan Žižka -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Kvalita potravin v ČR a ochrana spotřebitele
David Juránek