Jan Kupka

Bakalářská práce

Kvalita masných výrobků na českém trhu

The quality of meat products on the czech market
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku kvality masných výrobků na českém trhu. Cílem práce je zjištění vybraných preferencí spotřebitelů při nákupu uzenin se zaměřením na spotřebu špekáčků. Dále pak okrajové objasnění vlivu obchodních řetězců na kvalitu uzenin. Nezbytnou součástí bakalářské práce je vymezení legislativních požadavků a teoretických východisek. Pro splnění vytyčeného cíle jsem …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the issues of quality meat products on the czech market. The aim is to determine the selected preferences of consumers when buying sausages with a focus on the consumption of "spekacek". Further clarification of the marginal effect of chain stores on the quality of sausages. An essential part of the thesis is to define the legislative requirements and theoretical grounds …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 3. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2012
  • Vedoucí: Helena Kořánová
  • Oponent: Marie Hůlová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/32211