Mgr. Jitka Poláchová
Bakalářská práce
Aditiva v potravinách
Additives in food
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Aditiva v potravinách je zaměřena na problematiku použití aditiv v potravinářském průmyslu a jejich vlivu na lidské zdraví. Teoretická část bakalářské práce obsahuje charakteristiku aditiv, jejich značení, bezpečnost i jejich kompletní přehledné rozdělení do příslušných skupin podle působení spolu s jejich nejznámějšími zástupci. Uvedeny jsou zde jejich charakteristické vlastnosti …víceAbstract:
The bachelor thesis entitled Additives in foodstuff is focused on the issue of the use of additives in food industry and their impact on human health. The theoretical part contains the characteristics of additives, their label, safety and their complete clear division into groups according to activity together with their best known representatives. Listed here are characteristic features, production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/wikxl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
- Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství chemie pro základní školy
Práce na příbuzné téma
-
Přírodní konzervanty potravin
Martina Houžvičková