Ing. Zuzana MOLATOVÁ

Master's thesis

Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace

Food safety - Microbiological analysis and decontamination of broiler skin
Abstract:
V oblasti průmyslového zpracování drůbeže je v posledních letech věnována velká pozornost problematice eliminace patogenních mikroorganismů z drůbežího masa. Mezi technologiemi zvažovanými jako relevantní účinná řešení, se jako jednou z vhodných možností, jeví využití organických kyselin. V této souvislosti byl testován vliv účinku kyseliny citronové nebo její kombinace s kyselinou mléčnou na přirozenou …more
Abstract:
The possibility for eliminating pathogenic microorganisms from poultry meat has received considerable attention in recent years. Among the technologies considered, the use of organic acids was identified as one of the most practical options. In that context, the effect of citric acid alone and in combination with lactic acid on native bacterial flora of poultry skin was examined. The antimicrobial …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Accessible from:: 31. 5. 2006
Identifier: 2269

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2006

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MOLATOVÁ, Zuzana. Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Economics and management / Economics and hygiene of nutrition