Michaela Kindlová

Bachelor's thesis

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení

Ways to preserve the freshness of food according to the principles of the hygiene standards of catering facilities
Abstract:
Cílem práce je v teoretické části především definovat rozdíl pojmů „čerstvost“ a „zdravotní nezávadnost, bezpečnost“ potravin a zmapovat příslušný legislativní rámec, týkající se čerstvých potravin. V analytické části se práce zaměřuje na zjišťování, jaké konkrétní postupy zachovávání čerstvosti potravin a pokrmů užívají námi náhodně vybraná gastronomická zařízení, zdali a které nové technologie v …more
Abstract:
Target of the work is to define in the theoretical part difference between terms „freshness“ and „safety in terms of health” of food and to map relevant legislative frame concerning fresh food. The work is in analytical part focused on to find out what concrete procedures of maintaining of freshness of food and dishes by us selected gastronomic enterprises are using, if and what new technologies they …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 12. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 1. 2014
  • Supervisor: Ing. Jan Egner
  • Reader: Ing. Martina Beránek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze