Návrh změn stávající marketingové strategie značky Möllers – Bc. Tereza Kičmerová
Bc. Tereza Kičmerová
Diplomová práce
Návrh změn stávající marketingové strategie značky Möllers
Proposed changes to the existing Möller's marketing strategy
Anotace:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu a návrh změn marketingové strategie značky Möller's, která je známá svými omega-3 produkty. Práce se skládá z teoretické, analytické a návrhové části. Teoretická část poskytuje přehled základních principů marketingu a jeho aplikace v praxi, včetně marketingového prostředí, strategie a mixu. Analytická část zkoumá historii značky, její podnikatelský subjekt …víceAbstract:
This master’s thesis focuses on the analysis and proposal of changes in the marketing strategy of the brand Möller's, which is known for its omega-3 products. The thesis consists of theoretical, analytical and suggestion parts. The theoretical part provides an overview of the basic principles of marketing and its application in practice, including the marketing environment, strategy and mix. The analytical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Novák, Ph.D.
- Oponent: Jaroslav Dugas, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTONNEWTON University Group
Vysoká škola NEWTONMagisterský studijní program:
Management
Práce na příbuzné téma
-
The Role of Direct Marketing in the CRM Strategy
Kamila Imanbayeva -
Možnosti sledování vlivu zvýšené konzumace zeleniny a potravinových zdrojů omega-3 mastných kyselin na hladinu alimentárních antioxidantů a omega-3 mastných kyselin v krevní plazmě konzumentů.
Jana SVOBODOVÁ -
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Zvýšení spotřeby potravinových zdrojů omega - 3 mastných kyselin v rámci spotřebního koše ve školní jídelně vybrané mateřské školy
Zdenek JEDLINSKI -
Změny tělesné kompozice vyvolané cílenou silově dynamickou pohybovou aktivitou při saturaci organismu omega 3 mastnými kyselinami.
Jakub PROCHÁZKA -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
Jan ČANDA