Návrh změn stávající marketingové strategie značky Möllers – Bc. Tereza Kičmerová
Bc. Tereza Kičmerová
Master's thesis
Návrh změn stávající marketingové strategie značky Möllers
Proposed changes to the existing Möller's marketing strategy
Abstract:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu a návrh změn marketingové strategie značky Möller's, která je známá svými omega-3 produkty. Práce se skládá z teoretické, analytické a návrhové části. Teoretická část poskytuje přehled základních principů marketingu a jeho aplikace v praxi, včetně marketingového prostředí, strategie a mixu. Analytická část zkoumá historii značky, její podnikatelský subjekt …moreAbstract:
This master’s thesis focuses on the analysis and proposal of changes in the marketing strategy of the brand Möller's, which is known for its omega-3 products. The thesis consists of theoretical, analytical and suggestion parts. The theoretical part provides an overview of the basic principles of marketing and its application in practice, including the marketing environment, strategy and mix. The analytical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2024
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petr Novák, Ph.D.
- Reader: Jaroslav Dugas, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTONNEWTON University Group
NEWTON UniversityMaster programme:
Management
Theses on a related topic
-
The Role of Direct Marketing in the CRM Strategy
Kamila Imanbayeva -
Možnosti sledování vlivu zvýšené konzumace zeleniny a potravinových zdrojů omega-3 mastných kyselin na hladinu alimentárních antioxidantů a omega-3 mastných kyselin v krevní plazmě konzumentů.
Jana SVOBODOVÁ -
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Zvýšení spotřeby potravinových zdrojů omega - 3 mastných kyselin v rámci spotřebního koše ve školní jídelně vybrané mateřské školy
Zdenek JEDLINSKI -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Změny tělesné kompozice vyvolané cílenou silově dynamickou pohybovou aktivitou při saturaci organismu omega 3 mastnými kyselinami.
Jakub PROCHÁZKA -
Zastoupení omega-3 mastných kyselin ve výživě dětí v předškolním a školním vzdělávání
Eliška STROUHALOVÁ