Bc. Marcela Bobocká

Diplomová práce

Tvorba školního vzdělávacího programu gastronomických oborů na Střední škole služeb v Bruntále

Making the school curriculum gourmet courses in hig school services Bruntále
Anotace:
Anotace Tato práce se zabývá problematikou tvorby Školních vzdělávacích programů, jež vychází z nových kurikulárních dokumentů v České republice. V teoretické části je popsána struktura žáků ve středním odborném a odborném učilišti. Dále potom zdravotní postižení se kterými se můžeme nejčastěji u těchto žáků setkat. V praktické části je analyzována úroveň tvorby Školních vzdělávacích programů u odborných …více
Abstract:
Annotation This dissertation is occupied with problems of a school educational programme creation. it comes out from new curriculum documentation in Czech Republic. There is described a structure of students at Secondary Special Service School and Secondary Service School in a theoretical part. There are also described health handicaps which we can often meet with the students. There are analyzed the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 5. 2010
  • Vedoucí: prof. PhDr. Marie Vítková, CSc.
  • Oponent: prof. PaedDr. Miroslava Bartoňová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta