Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti – Ing. Adam Skřivánek
Ing. Adam Skřivánek
Master's thesis
Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti
Effect of salting mixture on the quality of shelf-stable meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SKŘIVÁNEK, Adam. \textit{Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/o8gyvo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.