Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli – Bc. Klára Kozohorská
Bc. Klára Kozohorská
Diplomová práce
Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
Comparison of selected quality parameters of Debrecen sausages with reduced salt content
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na masné výrobky a obsah soli, v teoretické části jsou nejprve uvedeny definice a rozdělení masných výrobků, na což navazuje obecný popis principů a metod používaných při výrobě masných výrobků, včetně jednotlivých fází jejich výroby a hodnocení kvality. V další části následuje konkrétní charakteristika Debrecínských párků, specifikace týkající se surovin a výrobního procesu …víceAbstract:
The diploma thesis is focused on meat products and the contents of salt in these. The theoretical part contains definitions and classification of meat products followed by a general description of the principles and methods used in the production of meat products, including the particular phases of their processing and the evaluation of their quality. Another part is dedicated to the specific characteristics …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2017
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Alena Saláková, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
Nela Tesařová -
Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
Anna Cihlářová -
The search for women's freedom and sexual identity in Patricia Highsmith's novel The Price of Salt
Mariia DUSHENINA -
Effect of melter feed composition on the molten salt migration during melting
John Khawand
Název
Vložil
Vloženo
Práva