Kvalita stravování v mateřské škole – Lucie KOPECKÁ
Lucie KOPECKÁ
Bakalářská práce
Kvalita stravování v mateřské škole
Qualitymealsin kindergarten
Anotace:
Bakalářská práce nabízí stručný přehled o školním stravování v mateřské škole ve vztahu k jeho kvalitě. Obsahuje krátký pohled na historii školního stravování, uvádí, jak funguje systém stravování v mateřské škole, jak jsou z hlediska kvality vytvořeny podmínky pro stravování dětí v mateřské škole. Nabízí také teoretická východiska týkající se legislativy a předpisů ve stravování. Poslední kapitola …víceAbstract:
Thesis provides a brief overview of school meals in kindergarten in relation to its quality. It includes a brief look at the history of school meals, shows how the system works in kindergarten and how are created conditions from quality point of view for quality meals for children in kindergaren. It also offers a theoretical background on legislation and regulations in catering. The last chapter briefly …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2014
Zveřejnit od: 4. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. PaedDr. Radmila Burkovičová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOPECKÁ, Lucie. Kvalita stravování v mateřské škole. Ostrava, 2014. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství pro mateřské školy
Práce na příbuzné téma
-
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
David TOMÁŠEK -
Analýza plnění normativu vybraných komodit spotřebního koše v systému školního stravování u žáků základních škol a návrh možnosti zlepšení limitních ukazatelů
Jan KOŇAŘÍK -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Naplněnost spotřebního koše při stravování dětí školního věku
Lucie KRČOVÁ -
Speciální dietní potřeby ve školním stravování
Dita Staňková -
Význam spotřebního koše ve školním stravování
Kamila Vašků -
PLNĚNÍ SPOTŘEBNÍHO KOŠE V UZAVŘENÉM SYSTÉMU ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ
Denisa Šestáková