Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert – Bc. Kateřina Kubátová
Bc. Kateřina Kubátová
Bakalářská práce
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Anotace:
Cílem práce je analýza systému HACCP, vysvětlení základních pojmů a následné využití a zavedení systému. Bakalářská práce bude zaměřená na AHOLD Czech Republic, a.s., která provozuje v České republice maloobchodní síť supermarketů a hypermarketů Albert. Konkrétně se zaměřím na hypermarket Albert v Klatovech. Je to velkokapacitní a maloobchodní prodejna se širokým potravinářským a nepotravinářským sortimentem …víceAbstract:
The aim of this thesis is the analysis of the Hazard Analysis and Critical Control Points system, explanation of basic concepts and the subsequent utilization and implementation of the system. Bachelor thesis is aimed at AHOLD Czech Republic, Inc., which operates in the Czech Republic retail network of supermarkets and hypermarkets Albert. Concretly, I will focus on the hypermarket in Klatovy. It's …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/l02z1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Lukáš Polanecký
- Oponent: Mgr. Hana Bartošová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
Petra HAŠKOVCOVÁ -
Analýza silných a slabých stránek prodejní činnosti společnosti TESCO Stores ČR a.s.
Petr Hausdorf -
Pěstování lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) a jeho potravinářské a nepotravinářské využití
Marie JAKŠOVÁ -
Problémy a strategie maloobchodu ve venkovských obcích
Jana BĚLOHLÁVKOVÁ -
Využití steviosidů a rebaudiosidů v potravinářském průmyslu v České repbulice a v Evropské unii
Radek PRAYER -
Analýza úspěšnosti produktu na trhu a práce s marketingovým mixem
Markéta Zmeškalová -
Sortiment a hodnocení jakosti masných výrobků
Dita Jeřábková -
Značka a její vývoj v čase. Studie strategií rebrandingu na příkladu AHOLD Czech Republic, a.s.
Marie Pýchová