Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín – Bc. Samuel Lazor
Bc. Samuel Lazor
Bachelor's thesis
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
A Comparison of Sensory Evaluation Methods in Desserts and Sweet Wines Pairing
Abstract:
The Bachelor ’ s thesis, entitled ‘ A Comparsion of Sensory Evaluation Methods in Desserts and Sweet Wines’, focuses on the relationship between the hedonic scale and the Just-About-Right scale. The aim of the work is to answer the question of whether there are links between these scales. The work is divided into three main parts. In the first theoretical part, it focuses on basic information about …moreAbstract:
Bakalárska práca s názvom Porovnávanie metód senzorického hodnotenia pri párovaní dezertov a sladkých vín sa zameriava skúmanie vzťahov medzi hedonickou stupnicou a stupnicou Just-About-Right. Cieľom práce je zodpovedať na otázku, či existujú vzťahy medzi týmito stupnicami. Práca je rozdelená na tri hlavné časti. V prvej, teoretickej časti je zameraná na základné informácie o sladkosti ako takej, sladkosti …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2022
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/hy9kt/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 2. 2023
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Charakterizace analogů tavených sýrů
Lenka Chlebcová -
Business Plan "Cafe with Sugar-Free Desserts"
Alina Zakharova -
Marketingová strategie pro MF desserts
Tereza Adámková -
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
Lucie Veselá -
Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
Dytrtová Dytrtová -
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
Josefína Hrubešová