Podnikatelský záměr - založení etnické restaurace – Van Anh Vu
Van Anh Vu
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr - založení etnické restaurace
Business Plan – Establishment of an Ethnical Restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje založení etnické restaurace. Cílem je vypracovat podnikatelský záměr, který se zaměřuje na provozní uspořádání restaurace a marketingovou studii fiktivní vietnamské restaurace v Praze. První část této práce zahrnuje teoretické poznatky o gastronomii a právní náležitosti při založení podniku. Ve druhé, praktické části je představena fiktivní restaurace, její právní forma …víceAbstract:
This bachelor thesis is dedicated to the topic Establishment of an Ethnical Restaurant. The aim of this thesis is to create a business plan focusing on the operating arrangement and marketing studies of the fictive Vietnamese restaurant in Prague. The first part contains theoretical knowledge about gastronomy and legal essentials for founding a business. The fictive restaurant is going to be introduced …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 2. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/53000
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2017
- Vedoucí: Jiřina Jenčková
- Oponent: Jana Valentová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/53000
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Studie příležitosti založení vietnamské restaurace
Thi Hoang Huong Ngo -
Podnikatelský plán vietnamské restaurace
Ha Phuong Vuong -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Hotel and Gastronomy Digital Marketing and Social Media Strategies
Begaim Saidyldaeva -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
Hospodářský vývoj v ČR od roku 2008 a jeho vliv na podnikání v oblasti (gastronomie, hotelnictví, cestovního ruchu)
Milan Vyskočil -
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
Jan Ryba