Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení – Tereza KŘIVOVÁ
Tereza KŘIVOVÁ
Bachelor's thesis
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
Enogastronomy - the Entry of Wine into Gastronomic Technologies and Facilities
Abstract:
Cílem práce je seznámení s charakteristikou odrůd vín pěstovaných ve Slovácké podoblas-ti, metodikou senzorického hodnocení vín a analytické metody hodnocení základních pa-rametrů tj. stanovení obsahu kyselin, zbytkového cukru a oxidu siřičitého. Další výstupem této práce je enogastronomie v praxi, tj. doporučení vybraných odrůd vín Slovácké podob-lasti s podávanými pokrmy charakteristickými pro oblast …moreAbstract:
Main purpose of bachelor thesis is explanation of variety vine, which grow in Slovacky region, methods of sensory rating vine and analytic methods of rating based parameters. It means determination of content of acids, residual sugar and sulphurous oxide. Next chapter this thesis is enogastronomy in use. It includes recommendation of selected variety vine of Slovacky region with served meals, which …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2013
Accessible from:: 16. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KŘIVOVÁ, Tereza. \textit{Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2013. Available from: https://theses.cz/id/orcky9/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KŘIVOVÁ, Tereza. Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Analytické metody pro hodnocení esenciálních olejů
Jana Hudečková -
Moderní analytické metody ke studiu výskytu, osudu a chemicko-biologických interakcí sinicových toxinů v prostředí
Libor Jaša -
Metody hmotnostní spektrometrie pro hodnocení vlivu chemické expozice na lidský metabolismus
Petra Stuchlík Fišerová -
Hodnocení dopadů domácnosti z rodinného domu na životní prostředí pomocí metody LCA
Lukáš Smrčka -
Metody hodnocení interakce nanočástic
Kateřina Prouzová -
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Jiří PRÁŠEK -
Systémy senzorického hodnocení vín.
Andrea Kuchyňková -
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
Antonina Zaluzhna