Zuzana Fancová

Bakalářská práce

Návrh turistické naučné trasy v Bosně a Hercegovině

Proposal of Tourist Educational Trail in Bosnia and Herzegovina
Anotace:
Cílem bakalářské práce je seznámit širokou veřejnost s historií této "nešťastné země". Zemi si přiblížíme jak z hlediska geologického, tak i z hlediska geografického. Nedílnou částí této bakalářské práce je návrh turistické naučné stezky v Bosně a Hercegovině. V bakalářské práci jsou použity fotografie, které autorka vyfotografovala při návštěvě Bosny a Hercegoviny v roce 2013.
Abstract:
The main goal of this thesis is to introduce the public with the history of this "unhappy country". We describe this country from geological and geographical point of view. The one part of the thesis is the project of touristic nature trail in Bosnia and Herzegovina. In this work are used the photos which are made by author from the trip in Bosnia and Herzegovina 2013.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: Marian Marschalko
  • Oponent: Petra Zástěrová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava