Jan Kapla

Bakalářská práce

Aromatické látky v červených vínech

Aromatic compounds in red wines
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na aromatické látky v červených vínech. Literární část obsahuje tři hlavní kapitoly, kdy první pojednává o technologii výroby červených vín a popisuje vybrané kroky, na ní navazuje kapitola obecně rozdělující buket vína a jednotlivé skupiny aromatických látek vyskytujících se v červených vínech. Poslední část literárního přehledu představuje analytické metody používané …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the aromatic compounds in red wines. The literature review consists of three major chapters. The first one deals with red wine technology and describes the selected steps. The following chapter generally classifies the wine bouquet and categorizes the different groups of aromatic compounds occurring in red wine. The last part of the literature review presents the analytical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Michal Kumšta, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta