Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků – Jiří Kratochvil
Jiří Kratochvil
Bachelor's thesis
Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Risk Assessment for the Production of Chocolate and Chocolate Products
Abstract:
Cílem bakalářské práce je posoudit rizika při výrobě čokolády a čokoládových výrobků". Teoretická část se zabývá strojním zpracování čokolády a strojním zpracováním čokoládových výrobků. Důraz je kladen na analýzu rizik, kde jsou vymezeny všechny rizika, která se mohou během výroby vyskytovat. V další části obsahuje analýzu možného nebezpečí při samotné výrobě. Dále je vytvořena dokumentace, která …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to assess the risks in the production of chocolate and cho-colate products ". The theoretical part deals with machining of chocolate and machining of chocolate products. Emphasis is placed on risk analysis, where all the risks that may occur during production are identified. The next section contains an analysis of possible hazards in the production itself. In addition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRATOCHVIL, Jiří. \textit{Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2018. Available from: https://theses.cz/id/p0hprm/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kratochvil, Jiří. Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků. Uherské Hradiště, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Process Engineering / Risk Control
Theses on a related topic
-
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
Lucie Köcherová -
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
Andrea Budínová -
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
Jana Hofmanová -
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
Petra ŠINÁKLOVÁ -
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Veronika Kordulová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Management rizik ve výrobním podniku
Jan Zapletal