Lubomír ŠTĚPÁNEK

Master's thesis

Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů

The Effect of Temperature and Time of Storage on Quality of Sterilizing Processed Cheese
Abstract:
Práce byla zaměřena na vyhodnocení vlivu doby a teploty skladování sterilovaných tavených sýrů. Výrobky použité k analýzám v této práci byly vyrobeny v 5 pokusných řadách a to I. řada ve společnosti MILCOM servis, a.s., II. a III. řada v Želetavské sýrárně, a.s., IV a V řada ve společnosti MADETA a.s. Podrobněji jsou v této práci vyhodnocovány průběžné výsledky analýz vždy po 6 měsících skladování …more
Abstract:
The aim of this work is focused on examing the lenght and temperature within the storage process of sterilized processed cheese. Products used to analysis in this work were made in 5 experimental rows. Row I. was made in company MILCOM servis, a.s., row II. and III. in Zeletavske syrarny a. s, row IV and V in company MADETA a.s. The continuous results in this work are evaluated in detail every six …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2005
Accessible from:: 31. 5. 2005
Identifier: 948

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2005
  • Supervisor: doc. Ing. František Buňka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠTĚPÁNEK, Lubomír. Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.