Monika ŠIŠKOVÁ

Bakalářská práce

Technický a technologický vývoj ve stravování

Technical and technological development in catering
Anotace:
Cílem bakalářské práce je pomocí získaných informací z dostupné literatury a jiných zdrojů seznámit čtenáře s technickým a technologickým vývojem ve stravování. První kapitola charakterizuje základní pojmy, jejichž význam je třeba znát z důvodu porozumění celé práci. Další tedy druhá kapitola obsahuje technický a technologický vývoj ve stravování v čase. Tento oddíl je rozdělen do dvou pododdílů, z …více
Abstract:
The goal of this Bachelor's work is to gain information from accessible literature and other sources to inform the reader about technical and technological development in catering. The first chapter characterizes the basic terminology, having in mind that its significance is imperative for the reason of comprehending the complete work. The contents of the second chapter comprises technical and technological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor: 41004

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. et Bc. Eliška Klatová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠIŠKOVÁ, Monika. Technický a technologický vývoj ve stravování. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 12. 05. 2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická