Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů – Bc. Marie Moudrá, DiS.
Bc. Marie Moudrá, DiS.
Diplomová práce
Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
Factors Influencing Dairy Desserts Quality
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena nejen na výrobu tvarohových krémů s vybranými komerčními směsmi hydrokoloidů, ale i na homogenizaci takto vyrobených tvarohových krémů. Teoretická část práce popisuje technologii výroby tvarohových krémů a jejich charakteris-tiku, dále proces homogenizace a termizace. Taktéž jsou zmíněny hydrokoloidy a jejich využití v potravinářském průmyslu. V praktické části byla sledována …víceAbstract:
The diploma thesis is focused not only on the production of quark creams with selected commercial mixtures of hydrocolloids, but also to application of homogenization on quark creams. The theoretical part describes the technology of quark creams and their characte-ristics, the process of homogenization and termization. Also are mentioned the hydrocol-loids and their use in the food industry. In the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Moudrá, Marie. Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
Tomáš Konečný -
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
Tereza Martincová -
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
Petra Bogášová -
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
Kateřina Kodešová -
Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
Tereza Dvořáková -
Polysacharidy mořských a sladkovodních řas
Ilona MUSÍLKOVÁ -
Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas.
Stanislava ŽALUDKOVÁ