Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie – Bc. Zuzana Králová
Bc. Zuzana Králová
Diplomová práce
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
A Business Plan for Establishing a New Company in the Field of Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce se soustředí na vytvoření podnikatelského záměru pro nový podnik v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena na dvě části. V první části se práce zaměřila na teoretické poznatky v oblasti podnikání, financování podniku, podnikatelského plánu, gastronomie a moderních trendů v gastronomii. V praktické části práce byly zpracovány analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a zákazníka pomocí …víceAbstract:
The thesis focuses on the creation of a business plan for a new enterprise in the field of gastronomy. The thesis is divided into two parts. In the first part, the thesis focuses on theoretical knowledge in the field of entrepreneurship, financing of the business, business plan, gastronomy and its modern trends. In the practical part of the thesis, analyses of the internal and external environment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Králová, Zuzana. Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Projekt obnovy technického zázemí společnosti Clean House, s.r.o. prostřednictvím dotací z fondů Evropské unie
Lucie STACHIVOVÁ -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Využití Business Continuity Plan pro zajištění krizového řízení malého podniku
Iva Svobodová -
A Business Plan for Establishment of a Strength and Conditioning Centre
Jindřich Mašláň -
A Business Plan for a Bistro
Tereza Pondělková -
A Business Plan for an E-shop Selling Pet Food
Barbora Mlčáková -
A Business Plan for a LARP Equipment Shop
Tadeáš Řezníček -
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
Monika Čížová