Jana VRTALOVÁ

Bakalářská práce

Přidatné látky v potravinách

Food additives
Anotace:
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou stručně popsány přídatné látky v potravinách, jejich charakteristika, použití a legislativa. Blíže a podrobněji se v této práci věnuji kofeinu, jeho chemickému složení, původu, využíti, pozitivním i negativním účinkům a v neposlední řadě jeho vlivu na sportovní výkon. V praktické části je předmětem …více
Abstract:
The bachelor thesis consists of two parts - theoretical and practical. The theoretical section briefly describes food additives, their characteristics, use and related legislation. The major focus of the thesis is caffeine and its chemical composition, origins, use, positive as well as negative effects, and last but not least, its impact on sports performance. The practical section of the work then …více
 

Klíčová slova

Přídatné látky aditiva kofein
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VRTALOVÁ, Jana. Přidatné látky v potravinách. Plzeň, 2014. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta zdravotnických studií

Bakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví