Alsu Tugusheva

Bakalářská práce

Krize středního managementu v gastronomickém průmyslu v hlavním městě

Middle management crisis in the gastronomic industry in the capital city
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současné situace středního managementu v gastronomickém průmyslu, identifikaci příčin jeho krize a návrh strategií k řešení této krize. Teoretická část zkoumá základní koncepty krize a středního managementu, stejně jako jeho aktuální specifika, zatímco praktická část využívá metodu jednopřípadové studie a hloubkových polostrukturovaných rozhovorů s odborníky …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on analyzing the current situation of middle management in the gastronomic industry, identifying the causes of its crisis, and proposing strategies to address this crisis. The theoretical part examines fundamental concepts of crisis and middle management, as well as its current specifics, while the practical part utilizes the method of a single-case study and in-depth semi …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2024
  • Vedoucí: Václav Cejthamr
  • Oponent: Igor Kukliš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93662