Plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti – Bc. Anna Capoušková
Bc. Anna Capoušková
Diplomová práce
Plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti
Waste of foodstuffs in a zero waste household
Anotace:
Capoušková, A. Plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2021. Diplomová práce se zabývá problematikou plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti. Práce se zabývá důvodem plýtvání potravinami a rozdíly mezi bezobalovou a klasickou domácností. Prostřednictvím dotazníkového šetření a individuálních hloubkových rozhovorů budou identifikované faktory …víceAbstract:
Capoušková, A. Waste of foodstuffs in a zero waste household. Diploma thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2021. The diploma thesis deals with the issue of food waste in zero waste households. The work deals with the reason for food waste and the differences between zero waste and conventional households. Factors for this consumer behaviour will be identified through a questionnaire survey and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Denis Drexler, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Komerční komunikace
Práce na příbuzné téma
-
Snížení potravinového odpadu v retailu
Tatjana Andelkovic -
Redukce a využití potravinového odpadu v maloobchodních prodejnách s potravinami: Případová studie
Lucie Tisoňová -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková -
The contribution of staple sector to reduction in food insecurity status in Ghana: Evidence of maize farmers in Southern Ghana.
Godwin Yao Fenoo -
Natural compounds used for reduction of enzymatic browning in food processing
Jan Staš -
Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku
Dorota Hríbiková -
Fenomén Zero waste: život bez odpadu
Eliška HYŽOVÁ -
Zero waste jako téma v obecně technickém předmětu na 2. stupni ZŠ
Michaela STAUBEROVÁ