Plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti – Bc. Anna Capoušková
Bc. Anna Capoušková
Master's thesis
Plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti
Waste of foodstuffs in a zero waste household
Abstract:
Capoušková, A. Plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2021. Diplomová práce se zabývá problematikou plýtvání potravinami v bezobalové domácnosti. Práce se zabývá důvodem plýtvání potravinami a rozdíly mezi bezobalovou a klasickou domácností. Prostřednictvím dotazníkového šetření a individuálních hloubkových rozhovorů budou identifikované faktory …moreAbstract:
Capoušková, A. Waste of foodstuffs in a zero waste household. Diploma thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2021. The diploma thesis deals with the issue of food waste in zero waste households. The work deals with the reason for food waste and the differences between zero waste and conventional households. Factors for this consumer behaviour will be identified through a questionnaire survey and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Denis Drexler, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / field / specializace:
Economics and Management / Business Economics and Management / Commercial Communications
Theses on a related topic
-
Snížení potravinového odpadu v retailu
Tatjana Andelkovic -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková -
Redukce a využití potravinového odpadu v maloobchodních prodejnách s potravinami: Případová studie
Lucie Tisoňová -
The contribution of staple sector to reduction in food insecurity status in Ghana: Evidence of maize farmers in Southern Ghana.
Godwin Yao Fenoo -
Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku
Dorota Hríbiková -
Komunikační kampaň Centra Zdravé Já se zaměřením na Zero Waste
Lucie Jurčová -
Vnímání zero waste marketingu
Pavlína Steinbocková -
Koncept zero-waste a jeho implementace v rozvoji regionů
Jan Urban