Martina NANJAŠOVÁ

Bakalářská práce

Sirupy k doslazování ve stravě člověka

Liquid sweeteners in human diet
Anotace:
Bakalářská práce "Sirupy k doslazování ve stravě člověka" pojednává o sladidlech ve formě sirupů. V teoretické části práce jsou stručně popisována sladidla, definice sirupů a jejich legislativa. Dále jsou porovnávány sirupy s cukrem z výživového hlediska a možnosti jejich využití v kuchyni. Následuje část, která se zabývá konkrétně jednotlivými sirupy, jejich složením, v některých případech i vstupní …více
Abstract:
The bachelor thesis "Liquid sweeteners in human diet" deals with sweeteners in the form of syrups. In the theoretical part of the thesis, sweeteners are briefly described, as well as the definition of syrups, their legislation, and they are also compared from a nutritional perspective with sugar. The potential uses of syrups in the kitchen are also discussed. This is followed by a section that specifically …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Nadezhda Borzenko

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NANJAŠOVÁ, Martina. Sirupy k doslazování ve stravě člověka. Ostrava, 2024. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta