Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti – Radka Chmelinová
Radka Chmelinová
Bakalářská práce
Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti
Anotace:
Tato bakalářská práce Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti se věnuje polské gastronomii, její historii a regionálním specifikům a předkládá konkrétní návrhy menu, které jsou v souladu s polskou gastronomickou tradicí a daným kulinářským regionem. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části je představena historie a obecná charakteristika polské kuchyně, tradiční polské pokrmy …víceAbstract:
This bachelor thesis Regional cuisine and development of Poland today describes Polish cuisine, its history and regional specifics and it provides particular suggestions of the menus that correspond to the Polish gastronomy tradition and the specific region. The thesis is divided into two parts. The theoretical part focuses on the history and general description of Polish cuisine, traditional polish …víceKlíčová slova
Polsko polská kuchyně tradiční pokrmy tradiční nápoje pokrmy liturgických svátků regionální speciality židovská kuchyně návrh menu normování charakteristika pokrmů Poland polish cuisine traditional dishes traditional beverages liturgical menus regional specialities Jewish cuisine menu proposal recipe calculation characteristics of the dishes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of the Evolution of Migration Policies in Mexico and the United States, from Development to Containment: A Review of Migrant Caravans from the Northern Triangle of Central America during the Period 2014 to 2020
Melissa Baltazar Flores -
Same Old, Same Old in the App Economy: Predicting the Effects of Article 6c of the European Commission Proposal for a Digital Markets Act on the iOS App Ecosystem
Adrian Wolkersdorf -
Charakteristika a specifika svátku Qingming - Svátek čistoty a jasu
Kateřina HÝBLOVÁ -
CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ
Timofey Khripun -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Destinační management a marketingové využití regionálních produktů a místních specialit
Iveta Romančáková -
Destinační management a marketingové využití regionálních produktů a místních specialit
Markéta Krásová -
Destinační management a marketingové využití regionálních produktů a místních specialit
Tereza Stejskalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ps8kw2 ps8kw2/6
9. 4. 2020