Bc. Jana Palová

Diplomová práce

Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby

Suggestion for the Installation of Business Continuity Management in the Proces of Food Production
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení rizik a Business Continuity Managementem v procesu potravinářské výroby. V teoretické části jsou popsány základní pojmy týkající se rizik a jejich řízení. Dále je definován systém Business Continuity Managementu, který řeší proces aplikace do organizace a normy vztahující se k tomuto systému a jeho řízení. Poslední fází teoretické části je popis potravinářského …více
Abstract:
The diploma thesis deals with Risk Management and Business Continuity Management issues in the process of food production. In the theoretical part are described basic concepts related to risks and their management. Further, a definition of Business Continuity Management system explains the application process to the organization and the standards associated with this system and its management. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Romana Heinzová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Palová, Jana. Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby. Uherské Hradiště, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta logistiky a krizového řízení

Magisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Rizikové inženýrství