Šárka Műllerová
Bakalářská práce
Výroba drůbežích masných výrobků
Production of poultry meat products
Anotace:
Výroba drůbežích masných výrobků v dnešní době stoupá vlivem zvýšené poptávky spotřebitelů, kteří drůbeží maso často upřednostňují před ostatními druhy masa. Je to způsobeno jeho cenou, lehkou stravitelností a dále také např. menším obsahem cholesterolu. Existuje široký sortiment drůbežích masných výrobků, díky kterému se také zvedala poptávka po drůbežích masných výrobcích. Dnes se sortiment drůbežích …víceAbstract:
Production of poultry meat products nowadays is rising due to increased demand from consumers, who often prefer poultry meat over the other meats. This is because of price, easy digestibility and also e.g. lower cholesterol. There is a wide range of poultry meat products, due to a rising demand of poultry meat products. Today, the range poultry meat products equalized range of meat products from large …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Application of selected plant materials for the preparation of biodegradable plastics
Jana TŮMOVÁ -
Causes and consequences of crisis on the market for secondary raw materials.
Ivana Gojišová -
Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
Veronika Božena Hendrychová -
Zvěřina jako surovina pro výrobu masných výrobků
Jana Greplová -
Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků
Barbora NĚMCOVÁ -
Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
Michaela Zoulová -
Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
Dominika Hájková -
Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
Kateřina VAŇKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva